Naturcamping - Kom tæt på Danmarks smukkeste natur i Vejers

I Vestjylland, mere specifikt omkring Vejers, finder du noget af Danmarks mest rå, uberørte og smukkeste natur. Det er et af de mest oplagte steder at søge efter muligheder for naturcamping i Danmark, da man på alle årstider kan få en ganske enestående naturoplevelse.

Her er man tæt på både skov, strand og hede. Man kan derfor frit vælge sin foretrukne oplevelse eller endda kombinere dem, hvis man ønsker. Området omkring Vejers er ligeledes spækket med muligheder for spændende dyreoplevelser, en ideel aktivitet for børnefamilier, der måske kommer langvejs fra. Vi vil med glæde tage imod jer på Stjerne Camping, hvor du selv kan campere i autocamper, med campingvogn, i telt eller leje en af vores campinghytter. Vi uddeler glædeligt anbefalinger til lokalområdet og kommer med vores eget bud på den ideelle kombination af oplevelser, når man slår et smut forbi Vejers-området. I næste sektion kan du læse mere om dine muligheder for naturoplevelser i lokalområdet.

Hvilke oplevelser kan du få på naturcamping ved vestkysten?

Naturcampingpladser forbindes typisk med campingpladser, hvor man camperer direkte i naturen. Dette er ikke tilfældet på Stjerne Camping, hvor vi har gode campingfaciliteter. Men vi ligger helt centralt til at få mange forskellige enestående naturoplevelser på ganske kort tid.

Fra vores beliggenhed i Vejers kan du nemt komme til og fra følgende oplevelser i bil eller på cykel:

 • Nationalpark Vadehavet – Når man er på camping ved vesterhavet, er det oplagt at udforske den meget unikke nationalpark, som er et enestående naturfænomen. Her kan du i perioder opleve et helt specielt fugleliv med et væld af arter, gå turen ved lavvande over til Langli Ø og måske endda få øje på en eller flere sæler.
 • Se Kronhjorte i naturen – Tæt ved Stjerne Camping nær oksbøl finder man Oksbøl Kronvildtreservat, som er Danmarks eneste og største reservat for krondyr. Her kan man næsten hele året opleve det særprægede syn, som det er, at se en stor flok krondyr vandre rundt og græsse. Man kan frit vandre rundt i reservatet, også gerne med hund som dog skal være i snor. Der findes også flere forskellige udkigsposter med godt udsyn over kronhjortenes almindelige opholdssteder.
 • Find rav – Stranden mellem Vejers og Blåvand er et oplagt sted at lede efter rav. Her findes hvert år rav i rigelige mængder, og særligt efter at der har været storm, kan det anbefales at drage på en god lang gåtur langs stranden. Du kan begynde din søgen kun en kort gåtur fra campingpladsen.
 • Vandretur omkring Filsø - Søen Filsø er et af Danmarks mest omfattende og betydningsfulde naturgenopretningsprojekter, som blev startet i 2012. Genopretningsprojektet har medført en rekordstor bestand af forskellige fuglearter omkring søen, og man kan bl.a. være så heldig at se enten havørn eller fiskeørn på sin tur.
 • Svampejagt – Området omkring Stjerne Camping byder på rig mulighed for at finde de rigtig gode spisesvampe. Hvis man vil lære mere om svampejagt udbyder vi i løbet af efteråret guidede svampeture direkte fra campingpladsen.
 • Fiskeri – Vestkysten byder på et havfiskeri, hvis kvalitet man ser meget få andre steder i landet. I sæsonen kan man f.eks. fange pighvar direkte i brændingen på kysten, og man kan ligeledes tage på guidede fisketure fra bl.a. Hvide Sande og Blåvand.

Hvilke andre oplevelser kan du få tæt på en naturcampingplads?

Hvis du er på udkig efter nogle andre seværdigheder, oplevelser eller andet, som du kan kombinere med dine planlagt naturoplevelser, når du er på tur i Vestjylland. Så kan vi anbefale følgende muligheder:

 • Tambours Have (Café, grillhytte, legeplads, troldesti og meget mere)
 • Diverse museer i Ribe (Mange valg – vælg selv det, der interesserer dig mest)
 • Søndervig Sandskulptursfestival (Fra maj til oktober)
 • Åben Hede (Hærens fremvisning af materiel på heden)
 • Vardemuseerne (Mange valg – vælg selv det, der interesserer dig mest)
 • Fanø dragefestival
 • Traditionelle esehuse ved Nymindegab
 • Og meget andet...

Spørg os endelig til råds enten på telefonen før jeres ophold eller i receptionen, når I bor på pladsen. Vi kender alt til lokalområdet, og vi vil hjertens gerne komme med anbefalinger, der passer præcis til jeres familie og interesser.

Gør klar til din næste naturoplevelse - book dit ophold hos Stjerne Camping

Hvis du er på jagt efter de bedste naturoplevelser, som Danmark kan tilbyde, kan du roligt booke et ophold hos Stjerne Camping. Her kan du frit vælge mellem de mange oplevelser beskrevet ovenfor, uanset om du udelukkende skal på naturcamping eller kombinere dit ophold med både ophold i naturen og kulturelle oplevelser.

Du kan læse meget mere om vores faciliteter eller booke dit fremtidige ophold allerede i dag. Du kan også altid kontakte os, så besvarer vi gerne spørgsmål om området, faciliteterne og pladsen.

Vores priser

Se vore priser på forskellige overnatninger her!

Se vores priser

Online booking

Book og betal nemt og bekvemt hele døgnet rundt!

Book online her
Følg med på sociale medier

Vores priser

Se alle priser her!

ALLE Priser

ONLINE BOOKING

Nemt og bekvemt hele døgnet rundt!

Book plads

sagittarius