FACILITETER

På Stjerne Camping har vi mange faciliteter, som du hurtigt lærer at sætte pris på.

Reception

Receptionen er i sommerperioden åben fra kl. 9.00 til 12.30 og igen fra 14.30 til (18:00) 21.00.
I vinterperioden fra kl. 09.30 til kl. 12.30. (Uden for højsæsonen, især i forår og efterår, kan det forekomme begrænsede eller udvidede åbningstider. I dette tilfælde følg venligst vejledningen ved siden af receptionsdøren.)

Overfor receptionen og udenfor pladsen er der ladestanderne fra operatøren Norlys, som er designet til tryg opladning af køretøjer.

Vigtigt: el-biler må ikke lades via strømstanderne på pladsen, disse er desværre kun designet til husholdningsbrug og ikke til opladning af køretøjer. Dette kan føre til ukontrolleret varmeudvikling og brande. Det er strengt forbudt at oplade køretøjer på pladsen, medmindre der træffes yderligere tiltag, pålægges sådanne overtrædelser et gebyr på mindst 1000 kr. .

Supermarked

Vort velassorterede supermarked har åbent hver dag hele året rundt. Her finder du et bredt og varieret varesortiment til din ferie. Friskbagt brød, gode vine, friskt frugt og grønt, gode slagtervarer og meget, meget mere. Der er vist også lidt til slikmunde. I forbindelse med reception og supermarked, har vi en hyggelig terrasse, hvor man kan nyde f eks, en kop kaffe med kage is og kolde drikke.

Internet

Der er trådløst Internet på hele pladsen - hotspotadgangskode kan købes i receptionen, gratis kun i opholdsstuen. Mulighed kun for fastliggere med opgradering til stream-sæt.

Badefaciliteter

Vore badefaciliteter fremstår lækre og indbydende. Store, flotte familie-baderum, pusleplads til de mindste, i vintersæsonen har alle baderum gulvvarme og vi har gjort lidt ekstra ud af det hele, så du hurtigt føler dig hjemme. Der er endda musik til badet.

Køkken

Vores store fælleskøkken er populært. Med direkte adgang til fællesstuen er dette et hyggeligt samlingssted. Perfekt til mindre fester, møder og lign. Der er musik til opvasken.

Til hunde

gratis Hundebad med hårtørrer, hunde-wc, agilitybane.


Vores priser

Se vore priser på forskellige overnatninger her!

Se vores priser

Online booking

Book og betal nemt og bekvemt hele døgnet rundt!

Book online her
Følg med på sociale medier

Scorpio