Kære campister,

I år tager vi udfordringen op med at få GREENSTAY-certifikatet og fortsætte med at udvikle os på baggrund af det. GREENSTAY er miljømærket for bæredygtighed på danske campingpladser - for os var deltagelse en logisk konsekvens af vores historie.

Stjerne Camping begyndte som et sted, hvor alle, "uanset indkomst, kunne holde ferie under stjernerne - tæt på hav, klitskov og hede". Et sted grundlagt i traditionen fra folk, der er dybt forbundet med denne region. En familie, der bærer deres kærlighed til naturen, kulturen og deres viden om forbindelserne mellem de to med deres ihærdighed gennem de skiftende tider. Mennesker, der følger stier baseret på deres værdier før andre anerkender eller opmuntrer dem som meningsfulde.

I dag vil vi gerne give dig en kort information om hvad vi allerede har opnået og hvad vi stadig arbejder på - også fordi vi selvfølgelig ikke kan gøre det alene, kun med din støtte vil det være muligt at fortsætte på vores vej med succes og hvad vi alle elsker her så meget at vi stadig kan nyde det i overmorgen.

Kloge mennesker i fx FN har fundet på masser af gode vilkår/kriterier/mål for GREENSTAY: Kvalitetsuddannelse (4), Rent vand og sanitet (6), Ren energi (7), Bæredygtigt forbrug og produktion (12), Klimahandling (13), Livet på landet (15). Store, måske endda skræmmende ord, men de er fyldt med liv af små skridt.

For os inkluderer disse: vores årlige aktivitetstilbud såsom vores loppemarkedsdatoer (start: 18/05-24), "En naturnørd inviterer på jagt i Stribsø" (12/07-24), Lenas fugleshow (24/08-23), guidet svampetur (19/09-24) eller for individualister, vores turbrochure "Det Gamle Vejers", de gratis vandre- og cykelkort samt de mange inspirationer til regionale seværdigheder, herunder information om (midlertidigt) gældende regler og restriktioner. Vi har længe haft vandbesparende indsats på vores vandhaner, skyl med to knapper på vores toiletter og vi skifter også i stigende grad vores rengøringsrutiner til miljøcertificerede produkter i den korrekte dosering. I årevis har vi fået vores energi med et certifikat fra den lokale vind- og solenergiproducent Norlys, som også er ansvarlig for vores el-bil ladestandere. Vores cWallet-app til fastliggere er også et skridt i denne retning – hvor især dem med elektroniske målere selv kan overvåge og kontrollere deres forbrug – hvis vi tålmodigt står over for teknologiens barndomsproblemer.

I alle vores købsbeslutninger vælger vi det regionale og miljøvenlige alternativ, hvor det er muligt. Vi har forskelligt udstyr og grej til udlån, og vores bogreol med bytte-bøger bliver også meget brugt. Vi fortsætter med at samarbejde med vores renovationsselskab om vores affaldssorteringstilbud for at finde letforståelige og mere detaljerede løsninger. Fra klit- og strand- og skovfogedens tid til i dag omfatter vores historie pleje og beskyttelse af naturen såvel som dens traditionelle brug. Det er også derfor, vi har geder, høns og kaniner på pladsen og bevidst efterlader områder med enge, træer og buske.

Vi er spændte på at se, hvilke ideer der vil komme til os og dig på denne rejse, og ønsker en ubekymret ferie og en god sommer sammen!

Dit

Team Stjerne Camping
Maj 2024

Vores priser

Se vore priser på forskellige overnatninger her!

Se vores priser

Online booking

Book og betal nemt og bekvemt hele døgnet rundt!

Book online her
Følg med på sociale medier

Vores priser

Se alle priser her!

ALLE Priser

ONLINE BOOKING

Nemt og bekvemt hele døgnet rundt!

Book plads

sagittarius