Camping ved Vesterhavet

Hvis du overvejer at tage på camping ved Vesterhavet, er Stjerne Camping det ideelle valg. Beliggende i det naturskønne område ved Vejers Strand midt på Vestkysten mellem Esbjerg og Hvide Sande vil du befinde dig i et fredeligt, roligt og børnevenligt område, hvor der kun er en kort køre- eller cykeltur til alle vestkystens seværdigheder.

Vestkysten byder på noget af Danmarks og Nordeuropas mest unikke landskab. Med smukke sandstrande, vadehavet, hede, klitter og meget andet har landskabet ved vestkysten sit helt eget særprægede udtryk, som mange besøgende beundrer og værdsætter. På vores campingplads ved Vesterhavet kan du let udforske området på egen hånd eller vælge en af de mange guidede ture i lokalområdet. Book en plads til din campingvogn eller en af vores campinghytter, og begynd at planlægge din tur allerede i dag.

Læs videre og lær mere om dine muligheder i lokalområdet eller kontakt os, så anbefaler vi gerne oplevelser, der matcher dine interesser.

Hvad kan du lave på en campingplads ved Vesterhavet?

En campingferie ved Vesterhavet byder på oplevelser for allestørrelser, så uanset om I er en stor børnefamilie, eller hvis du blot er enenkeltperson, der ønsker en uges afslapning væk fra byen, vil du kunne findeoplevelser og muligheder, der passer til det, du søger. Herunder får du nogetinspiration til vores favoritoplevelser både i og udenfor naturen:

Naturoplevelser ved Vesterhavet:

  • Besøg Danmarks eneste kronvildtsreservat. Fra Stjerne Camping nær Oksbøl kan du nemt tage på tur til Oksbøl Kronvildtsreservat, som huser en stor bestand af krondyr, som man kan se i deres naturlige habitat fra en af reservatets mange udkigsposter. Det er de færreste, der har set kronvildt tæt på, og det kan især være en stor oplevelse for børn at se de store og majestætiske dyr.
  • Tag på tur til vadehavet. Tæt ved Vejers Strand finder du vadehavet, som bl.a. har en enestående bestand af fugle og sæler. Stedet besøges i løbet af året af mange vandrende fugle, og man kan f.eks. vandre en tur ud til Langli Ø ved lavvande.
  • Find dit helt eget rav. Området omkring Vejers Strand er et oplagt sted at gå på jagt efter rav. Særligt efter et stort blæsevejr kan du have heldet med dig. Dertil er det smukt at gå langs Vesterhavet efter en storm, og det kan være en sjov aktivitet for de små at se, hvad der er skyllet på land under stormen.
  • Tag på fisketur. Der er muligheder både for de erfarne og nybegynderne. Omgivet af Vesterhavet har man mulighed for at fange pighvar fra strandkanten, at tage på guidet tur med båd fra en af de nærliggende havne eller sågar at tage i et af de omkringliggende Put & Take’s.
  • Og meget andet – Området er spækket med inspirerende naturoplevelser, og vi kommer hellere end gerne med endnu flere anbefalinger, som passer til jer og jeres interesser.

Oplevelser for hele familien i nærheden af Vejers

  • Naturlegepladser. I nærområdet finder du et væld af forskellige naturlegepladser, hvor de mindste kan slå sig løs og lade fantasien få frit løb. Spørg i receptionen, så kan vi anbefale flere forskellige lokationer.
  • En tur for haveentusiasterne. Hvis du er vild med have, planter og blomster er Tambours Have et oplagt besøg. Her er der meget smukt og spændende at kigge på for folk i alle aldre, der er også en legeplads og troldesti til at holde de helt mindste beskæftigede.
  • Museumsbesøg. I både Varde og Ribe findes der museer af vidt forskellig slags. Området byder på noget af den rigeste historie i hele Danmark, og derfor vil du også kunne få en masse spændende viden om danmarkshistorien ved at besøge f.eks. HEX, Nymindegab Museum, Ribes Vikinger og meget mere. Mulighederne er virkelig mange, og vi kommer gerne med endnu flere anbefalinger til, hvad der er et besøg værd.
  • Oplev rester fra en svunden tid. Ved at tage på tur langs Vestkysten kan du se dele af Nazisternes Atlantervold i form af gamle bunkere og rester herfra, som fortsat er at finde langs kysten tæt ved Vejers Strand og andre steder tæt på. Dertil kan man på en gåtur ved Nymindegab se eksempler på gamle esehuse fra 1800-tallet, hvor fiskere plejede at opbevare bl.a. fiskenet.

Er du interesseret i andre udflugter ved Vesterhavet?

Hvis du er mere til oplevelser kun for voksne, er et besøg ved Stauning Whisky et oplagt valg, når man befinder sig ude Vestpå. Den danske whiskyproducent har set imponerende succes over de sidste par år, og man kan komme ud og se deres faciliteter og smage på varerne.

I de ovenstående sektioner har vi blot præsenteret et udpluk af de mange ting, man kan give sig til, når man besøger Vestjylland. Der er endnu mange andre oplevelser, som vi ikke nævner her, men spørg os gerne til råds. Vi deler gerne ud af egne erfaringer fra et helt liv på Vestkysten.

Book jeres besøg allerede i dag, og glæd jer til at blive overrasket over de fænomenale oplevelser, som den danske vestkyst byder på.

Vores priser

Se vore priser på forskellige overnatninger her!

Se vores priser

Online booking

Book og betal nemt og bekvemt hele døgnet rundt!

Book online her
Følg med på sociale medier

Vores priser

Se alle priser her!

ALLE Priser

ONLINE BOOKING

Nemt og bekvemt hele døgnet rundt!

Book plads

sagittarius